Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

12-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

 Stad  Centrum E.I.  Activiteiten en Excursies  Ziektekosten verzekering  Aankomst  Cursussen
 

Málaga - De stad

Leer Spaans bij de Spaanse talenschool Escuela Internacional in Málaga, deze is zeer gunstig gesitueerd in deze zonnige stad gelegen aan de middelandse zee. Malaga is de hoofdstad van de Costa del Sol, één van de meest toeristische bestemmingen ter wereld door haar perfecte ligging, de fijne zandstranden en vele golf banen. Malaga heeft ongeveer 600.000 inwoners en is zeer goed verbonden met andere steden in Andalusië en heeft één van de belangrijkste internationale vliegvelden van Spanje.

Het culturele erfgoed in deze stad is erg rijk en gevarieerd dankzij de verschillende culturen die er hebben geheerst en hun sporen hebben achtergelaten. Voorbeelden van enkele monumenten zijn:de Kathedraal, la Alcazaba, el Kasteel de Gibralfaro of het Romeinse theater. Er zijn vele culturele en sportieve activiteiten zoals: zeilen, Film en Theater festivals, exposities, concerten, enz. Tijdens feesten zoals de semana santa veranderd Malaga in één groot feest voor mensen uit Spanje en andere landen.

leer spaans in Malaga leer spaans in spanje Het gebouw van de Escuela Internacional is uniek gelegen in één van de belangrijkste wijken van Malaga, op maar een paar meter afstand van de zee, in de oostelijke wijk van de stad. Het grootste voordeel van de ligging is dat men ver genoeg buiten het drukke centrum zit om geluidsoverlast te voorkomen maar wel met genoeg snelle bus verbindingen om snel naar het centrum te gaan. Studenten kunnen genieten van alle voordelen die de stad te bieden heeft. Gedurende het hele jaar kunnen de studenten genieten van een heerlijk zacht klimaat aan het strand. Ze kunnen een verfrissende duik nemen in de Middelandse zee om af te koelen in de zomerse warmte, lekker zonnen op het strand met een briesje van zee of een stuk lopen langs de kust over de boulevard. Men kan de heerlijke Andalusische keuken proeven in één van de vele eettentjes. Ook voor de sportliefhebbers is er genoeg te doen gedurende het hele jaar. Na een lekkere siesta kan men volop genieten van het bruisende nachtleven in de verschillende bars of discotheken die er in Malaga volop aanwezig zijn.
Leer Spaans in Spanje aan de Costa del Sol 
Het aantrekkelijke van studeren in Malaga, met de Escuela Internacional eindigt hier niet bij.  Er zijn goede snelwegen zodat men vele andere steden kan bezoeken in Andalusië zoals: la Alhambra en el Generalife de Granada, el Alcázar en de Kathedraal van Sevilla, la Mezquita van Córdoba, het indrukwekkende landschap van Ronda en de witte dorpjes aan de Costa del Sol. Iedere bezoeker wordt verliefd op Andalusië, met haar monumenten, natuur, klimaat, de gastvrijheid en de gastronomie. Het volgen van een Spaanse talencursus kan het begin zijn van vele reizen naar Spanje. Leer Spaans en geniet aan de Costa del Sol.
 

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Gids van Málaga
Aanbevelingen

"Vanf de eerste dag dat ik in Malaga was heb ik veel vrienden uit verschillende landen gemaakt bij de Escuela Internacional. Het wonen in deze levendige stad is erg leerzaam geweest doordat we veel praten over onze cultuur en ideeën in het Spaans. Student Spaans in Alcala"
Lees de complete tekst.

 

Filipijnen,
23 jaar, student