Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

12-05-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen
Cursus Spaans in Costa Rica

 Stad  Centrum E.I.  Activiteiten en Excursies  Ziektekostenverzekering  Aankomst  Cursussen
 

Costa Rica - Tamarindo

Het tropische strand van Tamarindo (Costa Rica)De school bevindt zich in het prachtige tropische bos van Costa Rica. Met maar een paar minuten lopen sta je op het het parelwitte strand in Tamarindo kijkend naar een helder blauwe zee. Dit is de perfecte locatie voor mensen die Spaans willen leren terwijl ze zich bevinden in één van de mooiste gebieden van Costa Rica. Tamarindo is een klein dorpje in Costa Rica gelegen aan de Pacifische kust, niet ver van het vliegveld in Liberia vandaan. Je leert de spaanse taal, en tegelijkertijd geniet je van de prachtige natuur, het surfen en andere avontuurlijke buitensporten.


Geschiedenis van Tamarindo 

Tamarindo is een voormalig vissersdorpje aan de Noord Pacifische kust. Met zijn witte stranden, crystal heldere blauwe zee, prachtige naturalistische omgeving en het bijna altijd stralende zonnetje is het ook geen wonder dat Tamarindo omgetoverd is tot één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Costa Rica.

Tamarindo vandaag

Studeer Spaans en geniet van het surfenDe stranden zijn echt perfect, en het gehele dorp heeft hier een easy going feeling. Deze twee elementen samengevoegd maakt het een super plek waar je zonder twijfel een geweldige tijd zult beleven! De Surf en windsurf condities zijn bijna altijd uitstekend voor zowel beginners als voor surfers met ervaring. Maar Tamarindo biedt nog vele andere activiteiten, zoals: snorkelen, scuba diving, zwemmen, zonnen, zeilen, kayaken, jet skien, boogie boarding en met je paard over het strand rijden. Bezoek het nabij gelegen wildlife park refuge of Diria, en niet te vergeten het Marino Las Baulas National Park, waar de leatherback schilpadden iedere zomer terugkomen om te broeden.

Een lokale surfshop in TamarindoHet lange witte zandstrand en het heldere water trekt schilpadden en schildpad liefhebbers het gehele jaar aan. Lokale vissers en boeren leven en werken op dezelfde wijze, zoals de generaties daarvoor dat ook deden. Dit zorgt er voor dat de outhentieke sfeer behouden blijft.

Tamarindo leeft! Het nachtleven bruist met zijn vele leuke restaurantjes, nachtclubs, concerten en een casino. Wie zich s´avonds in Tamarindo bevindt zal zich absoluut niet vervelen! De lokale bevolking en reizigers relaxen in de avond na een lange dag zon.


Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México