Start pagina | Spaanse taal cursussen | Spaanse Cultuur | Folder | Inschrijven | English

28-09-2008  
Spaans leren
Over de E.I.
Waarom Spaans leren?
Waarom E.I.?
Gratis folder
Nu inschrijven!
Bestemmingen  E.I.
Alcalá de Henares, Spanje
Salamanca,  Spanje
Málaga, Spanje
San Rafael, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica
Cuernavaca, Mexico
Playa del Carmen, Mexico
Cursus Spaans
Speciale aanbiedingen
Cursus Spaans
Huisvesting
Activiteiten / Excursies
Prijzen en Data
Services
Instap toets
E.I.
Video
Foto album
Aanbevelingen
Nieuwsbrief
Contact
Downloads
Informatie
Visa
University credits (V.S.)
Zweedse studenten - CSN
Bildungsurlaub
Medewerkers E.I.
Agentschappen E.I.
Universiteiten en scholen

Hallo! Welkombij Escuela Internacional

Escuela Internacional is een privé-instituut dat Cursussen in de Spaanse taal en cultuur aanbiedt in verschillende Spaanse Steden: Alcalá de Henares (Madrid), Salamanca en Malaga en bovendien in verschillende Latijns - Ameriuaanse Steden: Cuernavaca en Cancún (México), San José (Costa Rica). Sinds 1988 is Escuela Internacional een leideode organisatie in het onderwijs in spaans als tweede taal. Wij zijn trots dat momenteel de meerderheid van onze studenten komt op aanraden van oud-studenten van E.I. Het maximum aantal studenten in onze klassen in de spaanse scholen is 10. In Latijns-Amerika is het maximum aantal studenten per klas 5. Dit maakt individuele aandacht van de docent en het sneller aanleren van de spaanse tall mogelijk.
De methode die wij gebruiken is interactief. Hierdoor kunnen snell de vaardigheden worden ontwikkeld om te luisteren, praten, lezen en denken in het spaans. Bovendien helpt de totale onderdompeling in de spaanse taal en cultuur gecombineerd met de kwaliteit van de cursus om de spaanse taal op een leuke en efficiënte wijze  te leren.
Een passende huisvesting is heel belangrijk om op een aangename wijze met de spaanse taal in aanraking te komen. Escuela Internacional kan de volgende huisvestings mogelijkheden voor haar studenten reserveren: gastgezin, apartement of hotel.
Het activiteitenprogramma vergemakkelijkt de kennismaking met andere internationale studenten en de ontdekking van de sfeer van de gekozen stad. Dit vormt de ideale toevoeging op de cursussen, omdat het de mogelijkheid biedt de geleerde taalvaardigheden toe te passan in in de praktijk.
Als  je spaans wil leren, hurga een catalogus mer meer informatie over de Escuela Internacional aan of neem teleponisch contact met ons op: +34 91 883 1264. Faxen of e-mailen uan oon. Ons faxnummer is +34 91 883 1301 ons e-mailadres is : info@escuelai.com. We sturen je graag de benodigde informatie toe en ontvangen je graag in persoonlỹn eën van onze talecentra.


Verzoeh ons om toezending een folder in het Engel

Spaanse cursussen in Spanje - Leer het Spaans in Spanje mit
ESCUELA INTERNACIONAL
C/ Talamanca, 10, 28807 Alcalá de Henares (Madrid), Spain
 Telefoon: +34 / 91 / 883 12 64, Fax: +34 / 91 / 883 13 01
e-mail: 
info@escuelai.com

Spaanse cultuur
Don Quijote de la Mancha
Spaanse literatuur
Provincies en steden
Spaanse feesten
Spaanse clichés
Internationaal bekende Spanjaarden
Spaanse keuken
Plaza Mayor Salamanca
Gids van...
Cursus Spaans
Spanje
Málaga
Costa Rica
México
Quality Courses