Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 26-09-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Majoitukset

 Espanja  Costa Rica  Meksiko
 

Majoitukset Espanjassa

Me Escuela Internacionalissa uskomme, että sopiva majoitus on yhtä tärkeää kuin ensiluokkainen opetus ja mukavuudet, kun kyseessä on espanjan opiskelu ulkomailla. Tästä syystä me tarkastamme ja valitsemme harkiten kaikki majoitukset, joita tarjoamme opiskelijoillemme. Opiskellessasi Madrid-Alcalá de Henaresissa, Salamancassa tai Malagássa, E.I. järjestää sinulle mieleisesi majoituksen: voit asua isäntäperheessä, jaetussa opiskelija-asunnossa, hotellissa tai kampuksella. Kaikissa majoituksissa sinusta huolehditaan tasavertaisesti. Voit valita yhden tai yhdistää useamman majoitusvaihtoehdon Espanjassa asumisesi aikana.

Kaksi Espanjassa opiskelevien E.I. opiskelijoiden eniten suosimaa majoitusvaihtoehtoa ovat majoitus isäntäperheessä ja majoitus kansainvälisten opiskelijoiden kanssa jaetussa opiskelija-asunnosa. Kumman tahansa majoitusvaihtoehdon valitsetkaan, se tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kokemuksen ja tukee espanjan opiskeluasi ulkomailla.

Isäntäperhe | Majoitus Kampuksella | Opiskelija-asunto |Hotellit | Kokonainen asunto


Majoitus Isäntäperheessä


Syvenny espanjan kieleen ja kulttuuriin antamalla E.I:n järjestää majoituksesi yhteen valikoiduista isäntäperheistämme. Melkein kaikki E.I. opiskelijat haluavat majoittua isäntäperheeseen ensimmäisen viikon ajaksi. Nämä perheet on valikoitu huolellisesti ja heitä tarkkaillaan säännöllisten tarkastusten ja opiskelijoiden palautteen avulla.

Isäntäperheessä asumisen edut

Accommodations for your Spanish Course in Spain Isäntäperheessä asuminen on yksi parhaista tavoista syventyä oppimaan lisää kohdemaastasi sekä sen kulttuurista ja ihmisistä. Saat myös mahdollisuuden kuunnella ja oppia espanjan kieltä, sillä kuulet sitä isäntäperheessä luontevasti puhuttuna. Päivittäinen kosketus isäntäperheeseen parantaa nopeasti kykyäsi ymmärtää paikallisia tapoja ja kulttuuria. Opit nopeasti poimimaan puheesta yleisiä fraaseja ja sanontoja. Lisäksi voit nauttia rennosta ja ystävällisestä ilmapiristä. Perheessä elät kuitenkin itsenäisesti, sillä sinulla on oma avain. Kaikki E.I:n isäntäperheet sijaitsevat keskeisellä paikalla, joten sinun ei tarvitse mennä kouluun bussilla.

Jos haluat lisätietoja siitä millaista on asua isäntäperheessä, klikkaa tästä.

Mitä kaikkea sisältyy isäntäperheessä asumisen hintaan?

 • Oma tai kahdelle hengelle jaettu huone
 • Täysihoito (3 ateriaa päivässä) tai puolihoito (aamiainen ja lounas tai päivällinen)
 • Vuodevaatteet ja pyyhkeet
 • Pyykinpesu kuuluu isäntäperheessä asumisen hintaan
 • Isäntäperhe ottaa tarvittaessa huomioon erityisruokavaliot. (Pyydämme sinua tarkentamaan erityisruokavaliosi, rajoitukset, allergiat ja muut seikat ilmottautumislomakkeessasi, jotta voimme kertoa asiasta isäntäperheelle etukäteen ja tehdä parhaamme etsiessämme sinulle majoituksen. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, sillä autamme mielellämme).
 • Voit asua opiskelusi aikana sekä isäntäperheessä että opiskelija-asunnossa (yhdessä majoitusvaihtoehdossa on asuttava vähintään kaksi viikkoa)Majoitus kampuksella (Alcalá de Henares - Madridissa)

Alcalá de Henaresissa voit asua myös kaupungissa sijaitsevalla yliopiston kampuksella.
 

Kampuksella asumisen edut

Opiskelujesi aikana sinulla on mahdollisuus tavata espanjalaisia yliopisto-opiskelijoita, jotka asuvat samalla kampuksella. Kampuksella asuminen on paras tapa samaistua espanjalaiseen elämäntyylin. Jos tulet opiskelemaan kesällä, voit asua muiden eri puolilta maailmaa tulleiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Voit nauttia kauniista säästä viettäen aikaasi kauniissa ja suurissa puutarhoissa tai urheillen kaupungin ja kampuksen urheilualueilla. Kampus sijaitsee nykyaikaisella alueella, jonka läheisyydessä on suuria bulevardeja, kauppoja ja ravintoloita.

Mitä kaikkea sisältyy kampuksella asumisen hintaan?

 • Oma huone.
 • Täysihoito (3 ateriaa) tai puolihoito (aamiainen ja lounas tai päivällinen)
 • Puhelinyhteydet makuuhuoneista, (sisäiset puhelut ovat ilmaisia). 
 • Ilmainen internet-yhteys huoneista
 • Ruokailusali
 • Kylpyhuoneiden ja yhteisten alueiden päivittäinen siivous
 • Makuuhuoneiden siivous kymmenen päivän välein. Siivous sisältää vuodevaatteiden vaihdon.
 • Pesulapalvelu.
 • Opiskelualueita, televisio ja videohuone.
 • Kokoontumishuone.
 • Kirjasto.
 • Kentät koripallon, lentopallon ja jalkapallon pelaamista varten. Myös sisäkenttiä.
 • Suuria puutarhoja.
 • Kulttuuriaktiviteetteja, urheilua ja virkistystoimintaa.
 • Parkkipaikat.

  Jos haluat lisätietoja kampuksesta, klikkaa tästä.

Majoitus opiskelija-asunnossa

Voit myös asua muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa opiskellessasi espanjaa ulkomailla. E.I. tarjoaa hyvillä paikoilla sijaitsevia opiskelija-asuntoja, joista on  korkeintaan 25 minuutin kävelymatka koululle.

"Itsenäisen vaihtoehdon" hyödyt

Spanish Student's in a Student Apartment  Asunnon jakaminen tarkoittaa sitä, että voit asua muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa ja oppia tuntemaan heidän kotimaataan ja kulttuuriaan. Valitsemalla tämän majoitusvaihtoehdon, voit solmia uusia kansainvälisiä ystävyyssuhteita, jotka saattavat kestää koko loppuelämän!

Kaikki opiskelija-asunnot ovat kalustettuja ja niissä on kylpyhuone sekä keittiö, jossa tarvikkeet ruoan laittamista varten. Asunnot eivät ole luksusluokkaisia, mutta niissä on kaikki mitä tarvitset: televisio, liesi, jääkaappi ja pesukone. Tätä majoitusvaihtoehtoa varten sinun on tuotava omat vuodevaatteesi ja pyyhkeesi.

Jos haluat asua asunnossa espanjalaisten opiskelijoiden kanssa, voimme auttaa sinua huoneen etsimisessä. Ottamalla meihin yhteyttä, saat lisätietoja asiasta.

Jos haluat lisätietoja siitä millaista on asua opiskelija-asunnossa, klikkaa tästä.

Mitä kaikkea sisältyy opiskelija-asunnossa asumisen hintaan?

Accommodations for you Spanish Course in Spain

 • Oma tai jaettu huone
 • Keittiön ja asunnon muiden yhteisten alueiden käyttöoikeus
 • Sähkö- ja vesikustannukset

Varaudu näihin lisäkustannuksiin, kun majoitut jaettuun opiskelija-asuntoon:

Kaasu ei kuulu opiskelija-asunnon hintaan. Varaa kaasukustannuksia varten noin 3,50€/vikko.

Ruoan valmistus ja / tai ravintoloissa syöminen. (Budjetin suunnittelun helpottamiseksi sinun kannattaa katsoa listaa, jossa on joidenkin tuotteiden hintoja. Listalta löytyy mm. ruokien, kuljetusten ja ulkona käymisen arvioituja hintoja, joita voit verrata kotimaasi hintatasoon).

Hotellit ja hostellit

Jos haluat asua hotellissa tai hostellissa, Escuela Internacional voi varata sinulle huoneen. Kaikille budjeteille ja tarpeille löytyy sopiva vaihtoehto. 

Jos valitset tämän majoitusvaihtoehdon, suosittelemme, että varaat itsellesi huoneen vähintään kuukausi ennen saapumistasi.Tämä on suositeltavaa erityisesti kiireisinä kesäkuukausina, mutta myös muina vuoden aikoina. Autamme mielellämme huoneen varauksessa.

Tässä muutamien E.I:n suosittelemien hotellien ja hostellien hintoja:

Hotelleja Alcalá de Henaresissa, Espanjassa
Hotelleja Málagassa, Espanjassa
Hotelleja Salamancassa, Espanjassa

Entire Apartments

Voimme järjestää majoituksia myös niille opiskelijoille ja perheille, jotka haluavat koko asunnon käyttöönsä. Tässä majoitusvaihtoehdossa on asuttava vähintään kuukausi. Voit halutessasi lukea yleiset säännöt, jos haluat vuokrata kokonaisen asunnon. Jos haluat aiheesta lisätietoja, ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin!

 

 

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko