Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 13-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Costa Rica

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Costa Rica - San Rafael de Coronado

Costa Rica Opi puhumaan espanjaa E.I. espanjan kielen koulussa Costa Ricassa. Kielikoulu sijaitsee pienessä ja kauniissa kaupungissa nimeltä San Rafael de Coronado. Coronado on 1383 metriä merenpinnan yläpuolella, joten eläminen tässä 60 000 asukkaan kaupungissa on turvallista ja rauhallista. Koska kaupunki sijaitsee Costa Rican keskuslaaksossa, Coronadon pohjoisrajan toisella puolelle on Braulio Carillon luonnonsuojelualue ja 10 kilometrin päässä etelässä Costa Rican pääkaupunki San Jose. Opiskellessasi espanjaa Coronadossa, voit nauttia rauhallisesta pikkukaupungin ilmapiiristä, mutta pääset myös helposti käsiksi San Josen uudenaikaisiin mukavuuksiin, kulttuuriin ja jännitykseen. Voit oppia espanjaa samalla kun nautit kauniista luonnosta ja ulkona seikkailusta.

San Rafael de Coronadon historia

San Rafael de Coronado, Costa Rica Costa Rican keskuslaakson asukkaita kutsuttiin muinoin nimellä “Huetares”. Espanjalaisten saapumisen aikaan Huetareille tärkeä paikka oli Coronadon ja San Rafaelin alue, jota paikalliset kutsu¡vat nimellä “Toyopan”, ja jonka hallitsija oli Yorusti. Arkeologiset löydöt todistavat, että tämä alue oli pyhä keskus ja jumalanpalveluspaikka, jossa järjestettiin seremonioita, rukoushetkiä, uskonnollisia juhlia ja uhrauksia.

Varhais-Columbian aikaan alueen väkiluku oli suuri ja kulttuuri kukoisti. San Rafaelin alueelta tehtyjen tärkeiden arkeologisten löytöjen joukossa on mm. keraamisia töitä, sekä hyvin taiteellisia ja vaikuttavia kivisiä seremoniapöytiä tai -alttareita, jotka oli tehty sateen jumalaa varten. Edellä mainittuja esineitä ja muita löytöjä on nykyisin nähtävillä kansallismuseossa.

San Rafael de Coronado tänään

Coronado edustaa tyypillistä Costa Rican keskuslaakson kaupunkia, jossa on rento elämäntyyli sekä mukavia ja ystävällisiä ihmisiä. Kaupunki on saanut myös kansallista tunnustusta sen vuonna 1930 rakennetun goottityylisen katedraalin ansiosta. Katedraali erottuu selkeästi Coronadon muusta arkkitehtuurista.

San Rafael Coronadossa on myös useita liikkeitä ja palveluita, kuten ravintoloita, kauppakeskuksia, sunnuntain hedelmä- ja vihannesmarkkinoita, pankkeja (automaatteja) ja internetkahviloita. Kurssia suunnitellessa kannattaa myös muistaa, että alueella järjestetään ympäri vuoden useita paikallisia ja maanlaajuisia juhlia ja tapahtumia. Näitä ovat esimerkiksi ‘Maatalousmessut’ huhtikuun viimeisellä viikolla, ‘ympäristöfestivaalit’ joka kesäkuussa, ‘itsenäisyysjuhla’ syyskuun toisella viikolla sekä ‘suosittuja juhlallisuuksia’ marraskuussa.

Opiskelijat voivat ottaa hyödyn irti Coronadon hyvästä sijainnista tekemällä päiväretkiä pääkaupunkiin San Joseen. Coronadosta voi matkustaa San Josen keskustaan paikallisbussilla. Bussit lähtevät Coronadon pääbussiasemalta 10-15 minuutin välein, ja niitä kulkee päivittäin kello 5:n ja 23:n välillä. Bussilipun hinta on noin 50 senttiä ja matka kestää noin 40 minuuttia.


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko