Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 13-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut

MIKSI E.I.?

Why learn Spanish

Syitä valita ESCUELA INTERNACIONAL espanjan kielen koulu Espanjassa

1. Kokemus on valttia

E.I. on ollut johtava espanjaa vieraana kielenä opettava organisaatio jo vuodesta 1988 lähtien. Olemme ylpeita siitä, että suurin osa opiskelijoista osallistuu E.I:n kielikurssille vanhojen opiskelijoiden suositusten ansiosta. Voit luottaa siihen, että E.I. espanjan kielen kouluissa opit espanjaa tehokkaasti ja nopeasti.

2. E.I-keskusten loistava sijainti

E.I. espanjan kielen koulut sijaitsevat sellaisissa Espanjan, Meksikon ja Costa Rican kaupungeissa, jotka ovat kuuluisia opiskelijaelämästään tai rannoistaan. Nämä kaupungit tarjoavat hyvät oppimis-, kulttuuri- ja vapaa-ajan viettomahdollisuudet. Tapaat helposti ikäisiäsi espanjalaisia, opit puhumaan espanjaa ja nautit rentoutumisesta ja urheilusta. Voit myös halutessasi opiskella kurssisi aikana useissa eri kaupungeissa. Lisätietoa aiheesta: “Yhdistetty espanjan kurssi”.

3. Opi espanjaa nopeasti pienissä opiskeluryhmissä

Oppitunneilla on yhtä aikaa korkeintaan 10 opiskelijaa. Kurssin ensimmäisenä päivänä osallistut  tasokokeeseen, jonka perusteella sinut sijoitetaan tarpeitasi ja taitojasi parhaiten vastavalle tasolle. Takaamme, että professorimme tarkkailevat kehitystäsi koko kurssisi ajan. Ennen kotiinpaluutasi saat osallistumistodistuksen ja arvosanakortin, jonka pisteet kertovat kielellisestä kehityksestäsi. Opiskele espanjaa E.I. espanjan kielen koulussa ja huomaa, miten helppoa espanjan opiskelu on.

4. Oppituntien kesto ja opiskelutasot

Espanjassa ryhmäoppitunnit kestävä 50 minuuttia, Costa Ricassa 45 minuuttia ja Meksikossa 50 minuuttia. Jokaisessa espanjan kielen koulussa on vähintään 3 eri opiskelutasoa.

5. Kurssien joustava aikataulu

Escuela Internacionalin kurssit alkavat joka viikko. Suosittelemme kuitenkin, että aloittelijat katsovat erikseen luetellut aloittelijoiden aloitusajankohdat. Kurssit kestävät 1-34 viikkoa, ja viikon aikana järjestetään 15-30 oppituntia.

6. Espanjaa äidinkielenään puhuvat pätevät opettajat

Olemme ylpeitä kaikkien E.I:n opettajien ja henkilökunnan jäsenten asiantuntijuudesta. Tiedämme, että juuri pätevien, espanjaa äidinkielenään puhuvien opettajien ansiosta Escuela Internacional on asiatunteva, innovatiivinen ja dynaaminen organisaatio. Opettajat käyttävät tosielämän tilanteita osana vuorovaikutteista opetusta, minkä ansiosta jokainen opiskelija pääsee osallistumaan aktiivisesti harjoituksiin.

7. Erilaisia majoitusvaihtoehtoja

Suurin osa opiskelijoistamme haluaa asua yhdessä valikoidusta isäntäperheistämme. Tämä siksi, koska ilmapiiri perheessä on todella vieraanvarainen, tarjolla on perinteistä espanjalaista ruokaa ja asumisaikana on mahdollisuus harjoitella kielitaitoa. Itsenäisyyttä kaipaavia opiskelijoita varten meillä on tarjolla kalustettuja opiskelija-asuntoja, joissa asutaan yhdessä muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Halutessasi voit asua myös koulun lähellä sijaitsevassa hotellissa.

8. Valmistautuminen virallisiin kokeisiin

E.I:ssä voit valmentautua kahta virallista espanjan koetta varten:
1. ‘Diploma de Español como Lengua Extranjera’ (DELE), on ainoa virallinen kielitodistus, joka on Espanjan Opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymä ja kansallisesti ja kansainvälisesti pätevä.
2. ‘Examen de Español Comercial’, Madridin kaupungin virallisesti hyväksymä kaupallisen espanjan todistus.
 

Koska myös vanhat Escuela Internacionalin opiskelijat ovat menestyneet molemmissa kokeissa, voit luottaa siihen, että kurssimme ovat laadukkaita.

9. Ainutlaatuinen ‘Intercambio’ Espanjassa

Jokaisella E.I-opiskelijalla on mahdollisuus saada itselleen espanjalainen ‘Intercambio-ystävä’ (‘intercambio’=keskustelun vaihto). ‘Intercambio’ täydentää opiskelukokemustasi E.I:ssä, ja sen aikana sinulla on mahdollisuus hankkia uusia ystäviä ja harjoitella tunneilla oppimiasi taitoja.

10. Kulttuuriset aktiviteetit ja retket

Tämä ohjelma tukee loistavasti espanjan kurssiasi. Ohjaajan kanssa tehtävien kulttuurillisten aktiviteettien aikana sinulla on mahdollisuus harjoitella kehittynyttä kielitaitoasi todellisissa tilanteissa. Viikonloppuisin voit osallistua mielenkiintoisiin Espanjan, Costa Rican tai Meksikon kaupunkeihin suuntautuville retkille. Tutustu espanjalaiseen kulttuuriin ja matkusta Espanjassa samalla kun opiskelet espanjaa.

11. Laatutakuu

Alcalá de Henaresin yliopisto on tarkastanut Espanjan E.I. espanjan kielen koulut Madrid-Alcalá de Henaresissa, Malagassa ja Salamancassa. Kaikille kolmelle koululle on jälleen kerran myönnetty CEELE todistus opetuksen saaman positiivisen palautteen ansiosta.

Spanish Students in the Plaza Cervantes12. E.I. takuu

Jos ohjelman korkean tason suoritettuasi kotimaahan palatessasi et pääse läpi yliopiston tai työhaastattelun espanjan kielen koetta, voit palata Escuela Internacionaliin opiskelemaan ilmaiseksi.

 

13. Kurssien hyväksiluku yliopistoissa, Bildungsurlaub, CSN

Kurssien hyväksiluku yliopistoissa - Monet kursseillemme osallistuvat pohjoisamerikkalaiset opiskelijat ovat kiinnostuneita espanjan kurssiensa hyväksilukemisesta omassa yliopistossaan. Siksi olemmekin järjestäneet opiskelijoillemme useita erilaisia tapoja hyväksilukea yksi kursseistamme.

Bildungsurlaub - Escuela Internacionalin espanjan kurssit on hyväksytty Bildungsurlaub-ohjelmaan.

CSN Apuraha ruotsalaisille opiskelijoilleCSN - Apuraha ruotsalaisille opiskelijoille, jotka opiskelevat vähintään 13 viikkoa. Apurahaa voi anoa E.I:n kursseja varten. 

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Student References

"The classes are very fun and interesting and my teachers make an extra effort to bring everything that the students need Spanish Student in Alcala to the classroom so that we can improve." View full text.

 

USA,
28 years old,
Social worker