Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 13-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Malaga

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Malagan kaupunki

The beach near our Spanish School Malaga, Spain Opi espanjaa Espanjassa Escuela Internacionalin kielikoulussa Malagassa, kauniissa välimeren rannalla sijaitsevassa kaupungissa. Tämä Costa del Solin pääkaupunki on yksi suosituimmista lomakohteista Etelä-Euroopassa, ja se on kuuluisa rannoistaan ja golfkursseistaan. Malagassa asuu noin 600 000 ihmistä, ja sieltä on helppo kulkea moottoritietä pitkin muualle Andalusiaan. Malagassa on myös yksi Espanjan kiireisimmistä lentokentistä, ja yksi Euroopan tärkeimmistä kauppasatamista. Tämä kaupunki tarjoaa opiskelijoille kauniita hiekkarantoja, maukkaita ruokia ja poikkeuksellisen hyvän ilmaston ympäri vuoden.

Malagan historian aikana monet erityiset kulttuurit ovat jättäneet jälkeensä rikkaan perinteiden kirjon, minkä voi huomata selvästi ihailemalla mahtavia rakennuksia, kuten katedraalia, Alcazabaa, Gibralfaron linnaa tai härkätaisteluareenaa. Kaupungissa järjestetään useita kulttuuri- ja urheilutapahtumia, kuten purjehduskilpailuita, teatteri- ja filmifestivaaleja, näyttelyitä, konsertteja jne. Vierailusi tässä kaupungissa on varmasti ikimuistoinen varsinkin silloin, jos matkustat kaupunkiin keväällä “Semana Santan “ (Pyhä viikko), tai elokuussa paikallisten festivaalien aikaan.

Beach in Malaga Plaza in Malaga Escuela Internacionalin kielikoulu sijaitsee hyvällä paikalla, vain parin metrin päässä rannasta. Kaupungin keskustaan on helppo kulkea bussilla. Koulu sijaitsee Pedregalejon itäpuolella, ja tämä kaupunki onkin yksi Malagan tärkeimmistä asuinalueista. Pedregalejo ja El Palo olivat aikaisemmin perinteisiä itsenäisiä kalastuskyliä. Pedregalejossa  “chiringuitoksessa” (rannalla sijaitseva maalaisravintola/baari) voit maistaa ihastuttavan tuoretta kalaa. Tämä merenrantakaupunki tarjoaa sinulle rentouttavan ympäristön espanjan opiskelua varten. Koska ilma on jatkuvasti lämmin, voit ottaa rannalla aurinkoa, uida välimeressä, kävellä rantaviivaa pitkin ja harrastaa vesiurheilua, tennistä, golfia ja muita lajeja ympäri vuoden. Pitkän päivän ja virkistävän siestan jälkeen alkaa Malagan yöelämä. Alueella on paljon baareja ja yökerhoja, mutta voit halutessasi lähteä katsomaan myös erityisen vilkasta yöelämää kaupungin keskustaan.
The beach near our Spanish School
On myös muita syitä opiskella espanjaa Malagan Escuela Internacionalissa. Voit tutustua Andalucíaan E.I:n järjestämällä retkellä tai omatoimimatkalla. Matkallasi voit käydä katsomassa esimerkiksi Alhambraa ja Generalifea Granadassa, Alcázarin palatsia ja katedraalia Sevillassa, moskeijaa Córdobassa, maalauksellista maaseutua Rondassa tai “Valkoisia kyliä” Costa del Solissa. Olemme varmoja siitä, että rakastut Andaluciaan, sen historiallisiin monumentteihin, kauniiseen maaseutuun, lämpimään ilmastoon, aurinkoisiin rantoihin, ihmisten vieraanvaraisuuteen ja maukkaisiin ruokiin. Vierailustasi Andaluciaan saattaa tulla helposti ensimmäinen monista. Opi espanjaa ja nauti Costa del Solista.


 

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Málaga Guide
Student References

"From the day that I arrived to Escuela Internacional, I made many friends from different countries. Living in this cosmopolitan environment is very interesting because we Spanish Student in Alcala can speak about our culture and our experiences in Spanish."
View full text.

 

The Philippines,
23 years old, Student