Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 13-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Alcala de Henares

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Alcala de Henaresin kaupunki

City Center of Alcala de Henares Alcala de Henares, Spain Opi espanjaa Espanjassa Alcalá de Henaresissa. Escuela Internacionalin espanjan kielen koulut auttavat opiskelijoita oppimaan espanjaa aidoissa ympäristöissä, joista tämä kaunis kaupunki on yksi esimerkki.

Tämä Escuela Internacionalin kielikoulu sijaitsee hurmaavan Alcalá de Henaresin, historiallisen yliopistokaupungin sydämmessä. Alcalá on rauhallinen ja miellyttävä kaupunki espanjan opiskelua varten. Opi puhumaan espanjaa tässä kauniissa kaupungissa. Alcalássa on 170 000 asukasta ja kaupungissa on miellyttävä asua, koska alueella on turvallista ja palvelut ovat kävelyetäisyyden päässä. Alcalán miellyttävän ympäristön ja koulun ja majoitusten lyhyen välimatkan ansiosta päiväohjelmasi on rentouttava. E.I. opiskelijat tapaavat ystäviään oppituntien jälkeen suositulla Plaza de Cervantesin aukiolla. Tämä historiallisten rakennusten ja maisemapuutarhan ympäröimä aukio on kaupungin todellinen sosiaalinen keskus. Calle Mayor (pääkatu), jonka varrelta löytyy kauppoja, putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita, on täydellinen paikka iltapäiväkävelylle tai ystävien keskeiselle kahvihetkelle ulkoilmakahvilassa aurinkoisena päivänä. Ystävällinen ja rauhallinen ilmapiiri, renessanssinaikainen espanjalainen arkkitehtuuri ja paikallisten asukkaiden vieraanvaraisuus luovat täydellisen ympäristön syventyä opiskelemaan espanjan kieltä ja kulttuuria. Älä unohda ihailla kattohaikaroita, jotka ovat kotiutuneet keskustan torneihin ja savupiippuihin.

Plaza of Cervantes, Alcala de Henares University of Alcala de Henares Alcalá de Henares on nimetty UNESCO:n “Maailmanperintökaupungiksi" sen historiallisen yliopiston sekä kulttuuri- ja kirjallisuusperinteiden ansiosta. Tämän paikan historiaan liittyvät ihmiset ja kulttuurit ovat selkeästi esillä monissa hienoissa arkkitehtuurin taidonnäytteissä ja kulttuurillisissa tapahtumissa, joita kaupungissa on jatkuvasti. Monien teattereissa ympäri vuoden esitettävien teatteri- ja musiikkiesitysten lisäksi voit nauttia myös seuraavista tapahtumista: Kirjamessut ja Espanjan kuninkaan suorittama Cervantesin kirjallisuuspalkinnon voittajan julistaminen huhtikuussa, Feria de Santos Niños ja San Bartolomén paikalliset festivaalit elokuussa, Semana Cervantinan aikana lokakuussa järjestettävät keskiaikaiset markkinat, jossa tarjolla mm. katuteatteriesityksiä, musiikkia, perinteisiä ruokia sekä käsitöitä. Lisäksi marraskuussa kaupungissa on tarjolla elokuvafestivaalit ja vuotuinen ulkoilmateatteriesitys nimeltä “Don Juan Tenorio”, joka esitetään 1.-2.11.

Alcalá on hyvin lähellä Espanjan pääkaupunkia Madridia, koska molemmat kaupungit kuuluvat samaan Madridin provinssin. Alcalá de Henares sijaitsee Madridin koillispuolella, ja koska kaupunkien välimatka on vain noin 25 kilometriä, on Alcalásta helppo matkustaa junalla tai bussilla katsomaan pääkaupungin tarjontaa. Madridin yöelämä, teatterit, flamenco esitykset, ravintolat, discot sekä museot, monumentit ja ostoskeskukset houkuttelevat varmasti opiskelijoita tutustumaan pääkaupunkiin viikonloppuisin. Keskeinen sijainti sekä hyvät kulkuyhteydet junalla ja bussilla tekevät Alcalásta hyvän opiskelukaupungin varsinkin niille, jotka haluavat vierailla myös muissa Espanjan provinsseissa. Toledo, Segovia, Ávila, Aranjuez tai El Escorial ovat mielenkiintoisia kohteita päivä- tai viikonloppuretkeä varten ja ne sijaitsevat lähellä Alcalá de Henaresta. Escuela Internacionalin espanjan kielen koulu tässä kauniissa kaupungissa on loistava paikka espanjan kielen oppimiseen.


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Alcala Guide
Spanish Students in Alcala
Student References

"I like the school because the lessons are well divided.  In theSpanish Student in Alcala morning, grammar, and after a break, composition and conversation."   View full text.

 

France, 20 years old,
Student