Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 17-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut

Miksi opiskella espanjaa?

Miksi opiskella espanjaa?
Ihmiset haluavat opiskella espanjaa useista eri syistä. Opiskelu espanjan kielen koulussamme on helppoa ja hauskaa. Seuraavassa syitä siihen, miksi espanjan kieli ja kulttuuri on nykyisin niin suosittua, sekä tietoa espanjan kielestä.

· Yli 500 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa puhuu espanjaa. Espanja on 21 maan virallinen kieli, ja yli 330 miljoonaa ihmistä puhuu sitä äidinkielenään.
· Yhdysvalloissa on yli 30 miljoonaa espanjaa äidinkielenään puhuvaa ihmistä ja heidän määränsä kasvaa koko ajan.
· Espanja on monien kansainvälisten organisaatioiden (esim. Yhdistyneet kansakunnat, GATT, jne.) virallinen kieli, ja sitä käytetään paljon taiteen ja turismin yhteydessä.
· Jos opit puhumaan espanjaa, opit ymmärtämään myös paremmin espanjalaista ja latinalaisamerikkalaista kulttuuria, jotka ovat vaikutaneet suuresti taiteeseen ja kirjallisuuteen.
-Espanjankielisistä maista kotoisin olevia kuuluisia taiteilijoita ovat mm. Goya, Picasso, Miró ja Dali. Maailmankirjallisuuteen vaikuttaneita kirjailijoita ovat mm. Cervantes, Garcia Marques ja Isabel Allende.
· Espanjan ja etelä-Amerikan talouden viime vuosikymmenten aikana tapahtuneen nopean kehittymisen ja etelä-Amerikkaan suuntautuvan kaupankäynnin (NAFTA) lisääntymisen myötä espanjasta on tullut yhä tärkeämpi kieli kansainväliselle taloudelle.
· Espanjalainen kulttuuri houkuttaa: Espanjassa vierailee vuosittain 55 000 opiskelijaa.
Learning Spanish in Spain


Miksi opiskella espanjaa Espanjassa?

Spanish Students in Spain

Se on nopeampaa ja helpompaa.
Kun opiskelet espanjaa Espanjassa, maassa, jossa sitä puhutaan koko ajan, opit kielen nopeammin kuin muutaman kerran viikossa järjestettävillä oppitunneilla,  sillä kuulet ja puhut espanjaa joka päivä. Opit paljon nopeammin (vähemmällä vaivalla) kuin kotimaassasi, sillä olet jatkuvasti tekemisissä paikallisten asukkaiden kanssa. Opiskelijat, jotka opiskelevat kieltä sen kotimaassa, oppivat yleensä kuukaudessa saman verran kuin he oppisivat kotimaassaan lukukauden aikana. Espanjan kielen koulumme sijaitsevat kaupungeissa, joissa opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella ja oppia espanjaa arkipäivän tilanteissa

Se on tehokkaampaa.
Opettajat keskittyvät oppitunneilla kehittämään sanastoasi ja espanjan kielen ymmärtämistäsi. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien tunneilla puhutaan vain espanjaa. Espanjan opiskelu Espanjassa on todella tehokasta, sillä asut maassa, jossa joudut käyttämään kieltä jokapäiväisissä tilanteissa, kuten esimerkiksi käydessäsi ostoksilla, elokuvissa tai ravintoloissa.

Se on hauskempaa.
Espanjan opiskelu Espanjassa on paljon mielekkäämpää, sillä opit keskustellessasi ihmisten kanssa, osallistuessasi kulttuurillisiin aktiviteetteihin, urheillessasi ja käydessäsi ulkona uusien ystäviesi kanssa. Sinulla on varmasti hauskaa ja huomaat, että myös oppiminen sujuu mukavammin.

Miksi opiskella ulkomailla?
Opiskellessasi espanjaa maassa, jossa sitä puhutaan virallisena kielenä, sinulla on loistava mahdollisuus syventyä maan kieleen ja kulttuuriin. Sen lisäksi, että parannat kielitaitoasi ja tutustut uuteen kaupunkiin, avarrat myös maailmankuvaasi. Näät maailman erilaisin silmin ja huomaat ajattelevasi yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa, että ihmisen isänmaa on koko maailma. Vieraassa maassa asuminen ja opiskeleminen on ylivoimaisesti paras vaihtoehto silloin, kun haluat oppia vieraan kulttuurin tapoja, tutustua maan ihmisiin ja ennenkaikkea oppia maassa puhuttavaa kieltä.

Kasva ja opi:
Ulkomailla opiskelu on kokemus, joka vaikuttaa sekä persoonallisuuteesi että tietämykseesi. Kun olet tutustunut uusiin tapoihin elää ja ajatella, huomaat, että olet myös itsenäistynyt ja kasvanut henkisesti. Opiskelijat ovat kotiin palatessaan yleensä itsevarmempia ja ylpeitä siitä, mihin ovat pystyneet. Ulkomailla opiskelu laajentaa maailmankuvasi, ja opit ymmärtämään paremmin kansainvälisiä, poliittisia ja kaupallisia tapahtumia.
Palaa kotiin tietoisena maailman tapahtumista. Ymmärrät ja kunnioitat kotimaatasi, sen elämäntapoja ja osaa kansainvälisissä tapahtumissa aivan eri tavalla kuin aikaisemmin.
Graduating from your Spanish Course

Paranna työmahdollisuuksiasi:
Ulkomailla opiskelu parantaa yleensä työnsaantimahdollisuuksiasi erityisesti kaupallisella ja kansainvälisten suhteiden aloilla, sekä valtion palveluksessa. Yhä useammat työnantajat etsivät opintojensa päättäneitä työnhakijoita, jotka ovat opiskelleet ulkomailla, sillä he tietävät yleensä kansainvälisistä asioista ja ovat hyvin kielitaitoisia.
Sinun tavoitteesi ja motiivisi: Ulkomailla opiskelusta on paljon hyötyä, mutta kaikkein tärkein syy lähteä ulkomaille on sinun oma motiivisi. Tavoitteenasi saattaa olla toisen kielen oppiminen ja kielitaidon parantaminen. Saatat myös haluta tutustua uuteen kulttuuriin, matkustaa ja tavata uusia ihmisiä. On hyvä idea kirjoittaa ylös muutamia tavoitteitasi, ja kertoa niistä sitten opettajille ja isäntäperheelle. Näiden muistiinpanojen avulla sinun on helpompi valita tarpeitasi parhaiten vastaava kurssi, ja ne muistuttavat ulkomailla asumisesi aikana sinua siitä, mitä opiskelultasi haluat.

Haluatko opiskella espanjaa Espanjassa?
Klikkaa jotain näistä linkeistä saadaksesi lisätietoja koulustamme:


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko
Student References

“The environment of Escuela Internacional is absolutely incredible. The teachers areSpanish Student in Salamanca very open and my desire to learn has grown with each day."   
View full text.

 

Poland, 19 year old, Student