Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 13-05-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut
Spanish Courses in Cuernavaca, Mexico

 Kaupunki  E.I.Keskus  Aktiviteetit ja retket  Sairausvakuutus  Saapuminen  Kurssit
 

Cuernavacan kaupunki Cuernavaca, Mexico

Opi espanjaa Meksikossa Escuela Internacionalin espanjan kielen koulussa. EI tarjoaa espanjan kielikursseja Cuernavacassa sijaitsevasa yhteistyökoulussa Meksikossa. Cuernavaca on Moreloksen osavaltion pääkaupunki. Kaupungissa asuu noin 500 000 ihmistä ja se sijaitsee 47 mailia (75 km) Mexico Citystä etelään.

Cuernavaca tunnetaan Meksikossa ‘Ikuisen kevään kaupunkina’, koska siellä on jatkuvasti miellyttävä ilmasto, joka muistuttaa lämpötilaltaan kevättä (21ºC/70ºF). Cuernavaca on suosittu viikonlopun lomakohde Mexico Cityn yläluokan keskuudessa, ja monilla perheillä onkin Cuernavacassa toinen asunto.

The center of Cuernavaca, MexicoSiirtomaa-aikainen Cuernavaca on sopiva kaupunki kävelyretkiä varten. Kaupungista löytyy historiallisia puutarhoja, palatseja, katedraaleja, kirkkoja ja museoita sekä nykyaikaisia käsityömyyjäisiä, elokuvateattereita, ravintoloita ja kauppoja. Nautit varmasti kaupungin tutkimisesta ja vierailuista vuosisatojen ajan hyvin säilyneillä ja huolletuilla historiallisilla nähtävyyksillä ja monumenteilla.

Huomaa, miten Cuernavacasta löytyvät erilaiset arkkitetuurityylit, rakennukset ja monumentit kertovat kaupungin kiehtovasta historiasta. Johtuen suureksi osaksi Cuernavacan miellyttävästä ilmastosta, kaupunki on ollut jo pitkään suositun lomakohteen maineessa, sillä jo atsteekkikuninkaat lomailivat kaupungissa. Myöhemmin mainetta piti yllä Hernan Cortes, joka rakensi kesäpalatsinsa kaupungin keskusaukion lähelle. Cortes rakennuutti myös Cuernavacan katedraalin ja seurasi henkilökohtaisesti sen valmistumista. 

Ihastuttavan historian ja arkkitehtuurin lisäksi Cuernavacasta löytyy myös suurenmoisia maisemia. Kirkkaina päivinä voit ihastella Popocatepetlin tulivuorta ja Tepoztecon laaksoa, jotka näkyvät Cuernavacaa ympäröiviltä vuorilta.

Cuernavacasta on helppo matkustaa bussilla moniin mielenkiintoisiin kaupunkeihin, kuten Meksikon pääkaupunkiin Mexico Cityyn, suositulle rannalle Acapulcoon ja Meksikon hurmaavaan hopeakaivoskaupunkiin Taxcoon. Opi espanjaa Meksikossa E.I:n kursseilla, ja koe samalla meksikolainen kulttuuri ja historia

Market in Cuernavaca, Mexico Cortes Palacen sisäpihalla järjestettävät käsityömarkkinat Cuernavacassa.

Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko