Pääsivu | Espanjan kurssit | Espanjalainen kulttuuri | Esite | Ilmoittautuminen 27-09-2008  
Opi espanjaa
Tietoa E.I:stä
Miksi kannattaa opiskella espanjaa?
Miksi valita E.I.?
Ilmainen kurssiesite
Ilmoittaudu nyt!!!
E.I. opiskelukaupungit
Alcalá de Henares, Espanja
Salamanca, Espanja
Málaga, Espanja
San Rafael, Costa Rica
Cuernavaca, Meksiko
Kielikurssit
Tarjoukset
Espanjan kurssit
Majoitukset
Aktiviteetit / Retket
Hinnat ja ajankohdat
Hintaan sisältyvät palvelut
Testaa espanjan kielen taitosi
E.I.
Katso video
Kuvagalleria
Opiskelijoiden kokemuksia
Ilmainen uutiskirje
Ota meihin yhteyttä
Download
Hyödyllistä tietoa
Viisumit
E.I. kurssien hyväksiluku yhdysvaltalaisissa yliopistoissa
Ruotsalaisten opiskelijoiden CSN-apuraha-
Bildungsurlaub
E.I:n yhteistyökumppanit
Yhteistyöyritykset
Yliopistot ja koulut

MIKSI E.I.?

Opiskelijoiden kokemuksia

Tässä muutamia asioita, joita vanhat opiskelijamme ovat halunneet sanoa opiskeluajastaan E.I:ssä. Jos haluat ottaa yhteyttä johonkin vanhoista opiskelijoistamme, kerro siitä meille, niin toimitamme sinulle sinun kieltäsi puhuvan opiskelijan nimen ja yhteystiedot niin pian kuin mahdollista.

Maria Caluag

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Minun täytyi opiskella espanjaa työtäni varten ja sen vuoksi päätin osallistua Escuela Internacionalin lukuvuoden kestävälle kurssille. Oppitunnit ovat hyvin hauskoja ja mielenkiintoisia. Opettajani näkivät paljon ylimääräistä vaivaa tuodakseen tunneille kaikkea sitä, mitä opiskelijat tarvitsevat, ja mikä auttaa heitä kehittymään. Koulun laadukkaan opetuksen ja metodien ansiosta kielitaitoni on kehittynyt. Lisäksi espanjalaisessa perheessä asuminen oli fantastinen kokemus. Olen hyvin tyytyväinen valitsemaani kurssiin."  

Yhdysvallat, 28 vuotta,
sosiaalityöntekijä

Terry McCann

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Olen aloittelija, joten minun on vaikea ymmärtää kaikkea, mitä tunneilla puhutaan. Professorit ovat kuitenkin äärimmäisen kärsivällisiä ja he tekevät tunneista hauskoja. Toimiston työntekijät ovat hyvin mukavia ja aina valmiita auttamaan. Malaga on loistava kaupunki lähellä merta ja sen keskusta on vanha ja mielenkiintoinen. Parasta on se, että kaikki sijaitsee Espanjassa!"

Iso-Britannia, 39 vuotta,
lääkäri

Ana Imai

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Minua jännitti paljon ennen Espanjaan saapumista. Mutta nyt olen iloinen, koska tunnit ovat hyvin miellyttäviä, ohjaajat ystävällisiä ja olen saanut koulussa paljon uusia ystäviä." 

Japani, 22 vuotta, opiskelija

Estelle Gusejnow

Opiskelija MalagassaKommentti:
“Espanjan opiskelu Escuela Internacionalissa tarkoittaa espanjan kielen perusteellista kokemista ja harjoittelua. Nyt puhun espanjaa paljon paremmin kuin ennen kurssin aloittamista. Olen myös hyvin tyytyväinen, sillä ohjaajat ovat aina kiinnostuneita opiskelijoiden tarpeista ja heidän tukemisestaan. Tulen aina vaaliman näitä hyviä muistoja ja kurssin aikana solmimiani ystävyyssuhteita. Olen hyvin iloinen siitä, että tulin opiskelemaan espanjaa Escuela Internacionaliin."

Saksa, 22 vuotta, opiskelija

   

Ellen General

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Escuela Internacional on todella kiva koulu, jonka opettajat ovat opettaneet minulle paljon asioita kolmen kuukauden aikana. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa, ja olen todella nauttinut kaikista yhdessä tekemistämme asioista, erityisesti tapaksilla käynneistä. Espanja on kaunis maa ja olen kokenut uusia asioita joka päivä."  

Alankomaat, 18 vuotta, opiskelija

Sonia Maria Gonçalves

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Täällä koulussa aika menee todella nopeasti.  Löydät E.I:n Salamancasta ja huomaat, että heidän asiantuntijuutensa on vaikuttavaa. Opettajat ovat mukavia ja hyvin koulutettuja. Opiskelijat oppivat nopeasti ja luokan ulkopuolella tehtävät aktiviteetit ja kulttuurilliset retket auttavat huomattavasti kielitaidon kehittymistä. On ilo,  todella hyvä kokemus, opiskella eri maista kotoisin olevien uskomattomien ihmisten kanssa."
 

Brasilia, 48 vuotta, opettaja

Victoria Sauveplane

Opiskelija MalagassaKommentti:
"Escuela Internacional auttaa sinua tutustumaan mielenkiintoiseen ja värikkääseen maailmaan. Oppitunneilla on miellyttävä ilmapiiri, ja tuntien aikana opit nopeasti asioita espanjalaisesta kulttuurista, ruoista, elämäntavoista ja juhlista. Lisäksi olen tavannut ihmisiä eri puolilta maailmaa. Koulussa opiskelu on kokemus, jota et unohda koskaan."

Kanada, 16 vuotta, opiskelija

Christian Jensen

Opiskelija SalamancassaKommentti:
“Ilmapiiri Escuela Internacionalissa on todella loistava. Opettajat ovat hyvin avoimia, ja kiinnostukseni espanjan kieltä kohtaan on kasvanut päivä päivältä. Kaupunki on upea, kuten myös sen juhlat, kulttuuri, urheilu... Salamancasta löytyy kaikkea. Minulla on ollut ilo opiskella täällä, ja en usko, että muualta maailmasta löytyy tällaista paikkaa. Olen hyvin onnellinen siitä, että voin nauttia kansainvälisestä ympäristöstä ja oppia espanjaa samaan aikaan."

Puola, 19 vuotta, opiskelija

   

Martin Fahy

Opiskelija MalagassaKommentti:
Olen hyvin onnelIinen siitä, että päätin tulla opiskelemaan Escuela Internacionaliin. Oppitunneilla on mukava ilmapiiri ja opettajat ovat hyvin ystävällisiä. He valmistautuvat tunneille hyvin ja käyttävät paljon erilaista opetusmateriaalia, jotta opiskelijat voivat oppia ja pitää hauskaa samaan aikaan. Myös retket ja kulttuuriset aktiviteetit ovat auttaneet minua paljon, ja olen saanut niiden aikana paljon uusia kansainvälisiä ystäviä. Voin epäilyksettä suositella tätä koulua kaikille niille, jotka haluavat oppia espanjaa."

Irlanti, 37 vuotta, ohjelmoija

Sandrine Prieur

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Minusta on hyvä, että opettajat puhuvat vain espanjaa. Kulttuuritunnit ovat hyvin mielenkiintoisia, ja olen oppinut niiden aikana paljon espanjan rikkaasta kulttuurista. Kaupunki on miellyttävä, aurinko lämmin, ranta upea, juhlat hauskoja jne. Suosittelen espanjan opiskelua Escuela Internacionalissa kaikille."

Ranska, 18 vuotta,
opiskelija

Eleonora Bianchetti

Opiskelija MalagassaKommentti:
"Nautin kielikurssistani hyvin paljon. On hyvin tärkeää, että tunneilla joutuu puhumaan vain espanjaa. Opettajat ovat hyvin mukavia, eivätkä oppitunnit ole ollenkaan tylsiä. Tarjolla on paljon mielenkiintoisia aktiviteetteja, mutta aikaa on riittävästi myös rannalla käymiseen, kaupungilla kiertelemiseen sekä rentoutumiseen. Isäntäperheeni on hyvin mukava ja he ovat aina valmiita puhumaan kanssani espanjaa. En haluaisi palata kotiini Italiaan!"

Italia, 20 vuotta, opiskelija

Ivy Cherryll Ong

Opiskelija Alcalassa Kommentti:
"Sain paljon uusia eri maista kotoisin olevia ystäviä jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Kansainvälisessä ympäristössä eläminen on hyvin mielenkiintoista, sillä keskustelemme yhdessä kulttuureistamme ja oppimiskokemuksistamme. Tällä tavoin opimme koko ajan uusia asioita. Olen tutustunut myös espanjalaiseen kulttuuriin, sillä kurssin aikana on ollut mahdollisuus osallistua moniin retkiin ja juhliin. Kiitos Escuela Internacionalille, olen kokenut monta upeaa viikkoa Espanjassa."

Filippiinit, 23 vuotta, opiskelija

   

Justine Czora

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Pidän koulusta, koska oppitunnit on jaettu hyvin. Aamuisin opiskelemme kielioppia, ja tauon jälkeen vuorossa on kirjoitusta ja keskustelua. Tunnit päättyvät kello 13, jonka jälkeen on paljon aikaa mennä rannalle tai tehdä jotain muuta kivaa. Koulun tarjoamat majoitukset ovat hyvin kauniita, ja ne sijaitsevat lähellä koulua."

Ranska, 20 vuotta,
opiskelija

Jitka Velenska

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Escuela Internacionalin opettajat valmistautuvat tunneille hyvin, ja he osallistuvat opiskelijoiden kanssa moniin hauskoihin aktiviteetteihin. Tällä tavoin opimme espanjaa helposti iloisessa ympäristössä. Lisäksi meillä on iltaisin mahdollisuus katsoa elokuvia, käydä tapaksilla ja tutustua espanjalaiseen kulttuuriin. Viikonloppuisin vierailemme opettajan kanssa lähiseudun kaupungeissa, Opettajilla on myös välillä hauskoja yllätyksiä opiskelijoille, ja opettaja-opiskelija suhde on muutenkin todella loistava. Pidän Escuela Internacionalista todella paljon. Toivottavasti voin palata pian takaisin."

Tsekin tasavalta, 49 vuotta,
espanjan opettaja

Charlie Lenier

Opiskelija MalagassaKommentti:
"Rakastan Escuela Internacionalia. Opettajat luovat loistavan tunnelman, joka soveltuu hyvin espanjan opiskeluun. Olen saanut paljon uusia ystäviä eri maista, ja opiskeluaikani on ollut mahtava kulttuurillinen kokemus. En koskaan unohda aikaani Espanjassa, koulussa ja tässä kaupungissa."

Yhdysvallat, 21 vuotta, opiskelija

Charles Loller

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Escuela Internacional on ainoa koulu, jossa todella opit espanjaa. Oppituntien aiheet ovat mielenkiintoisia, todellisia ja hyvin käytännöläheisiä, ja opettajat opettavat aina hyvin omistautuneesti ja motivoivasti. E.I:ssä opiskeluni aikana opin paljon uusia asioita Espanjasta, ja kielitaitoni kehittyi paljon. Lisäksi löysin retkien aikana vastauksia moniin Espanjan historiaa ja kulttuuria koskeviin kysymyksiin. Escuela Internacionalin opettajat motivoivat minua jatkamaan opiskeluani, sillä he jaksavat aina hymyillä opiskelijoille."

Yhdysvallat, 27 vuotta

   

Marc Rickert

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Olen todella tyytyväinen oppitunteihin, sillä jo viikon opiskelun jälkeen olen oppinut paljon asioita espanjan kielestä, maan ihmisistä ja kulttuurista. Opettajat valmistautuvat oppitunneille hyvin, ja he ovat todella mukavia. Minulla on mahdollisuus puhua paljon tuntien aikana. Myös vapaa-ajalle on tarjolla paljon aktiviteetteja ja retkiä."

Saksa, 31 vuotta,
Liikunnan opettaja

Federico Castagna

Opiskelija MalagassaKommentti:
Tullessani Escuela Internacionaliin tavoitteenani oli oppia espanjaa, tutustua maan kulttuuriin ja tapoihin, sekä saada uusia ystäviä. Voin sanoa, että minä todella nautin kurssista. Se sisälsi kaikki ne asiat, jotka halusin oppia, ja lisäksi kurssi oli hyvin järjestetty. Escuela Internacionalin oppitunnit ovat hyvin mielenkiintoisia, ja oppimisen ohella voit pitää hauskaa niin opettajien kuin opiskelijoidenkin kanssa. Opettajat ovat ammattitaitoisia, joten tämä on ollut minulle todella positiivinen kokemus. Haluan palata Escuela Internacionaliin jatkamaan kielitaitoni kehittämistä."

Italia, 31 vuotta, insinööri

Melanie Wijnands

Opiskelija MalagassaKommentti:
"Minä todella pidän koulusta. Olen oppinut todella paljon kahden viikon aikana. Olen suunnitellut palaavani tänne ensi vuonna. Opettajat ovat todella mukavia, ja oppitunneilla on opiskelijoita eri maista. Asun kauniissa asunnossa, joka on lähellä sekä koulua että rantaa. Malagan kaupunki on todella hieno, ja sen yäelämä on uskomatonta."

Alankomaat, 19 vuotta, opiskelija

Adrienne Baksh

Opiskelija MalagassaKommentti:
Tunnit ovat hyvin intensiivisiä ja hauskoja. Voin oppia paljon hyvin lyhyessä ajassa. Kielikurssin aikana minulla on ollut myös aikaa tutustua kaupunkiin. Malaga on todella kaunis kaupunki, johon kaikkien pitäisi tutstua, ja josta kaikkien pitäisi voida nauttia. Minusta kaikkien pitäisi opiskella ulkomailla ennen kuin täyttää 20 vuotta."

Yhdysvallat, 19 vuotta, opiskelija

   

Martin Mäusezahl

Opiskelija MalagassaKommentti:
Ennen Escuela Internacionaliin tuloa puhuin vain vähän espanjaa, mutta kahden viikon opiskelun jälkeen pystyn ilmaisemaan itseäni jo melko hyvin. Olen oppinut tuntien aikana espanjaa hauskalla tavalla, ja ohjaajat ovat meille myös hyviä ystäviä. He ovat aina valmiina auttamaan niin kulttuuriin kuin kieleenkin liittyvien ongelmien kanssa, jotta aikamme Espanjassa olisi todella miellyttävää. Olen oppinut Escuela Internacionalissa paljon espanjaa luonnollisella tavalla ilman suurempia ponnisteluja."

Saksa, 24 vuotta, opiskelija

Bastian Manz

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Espanjan opiskelu Escuela Internacionalissa on aivan erilaista kuin koulussani Saksassa. Ryhmäkoot ovat hyvin pieniä ja opettajat puhuvat vain espanjaa. Tässä koulussa opit todella nopeasti sellaisia asioita, joista on paljon hyötyä keskustellessasi muiden espanjalaisten kanssa. Johtopäätöksenä minun täytyy todeta, että nämä kaksi viikkoa ovat olleet minulle hyödyllisempiä kuin viime vuosi koulussani Saksassa."

Saksa, 14 vuotta,
opiskelija

Pierre-Charles Tardif

Opiskelija MalagassaKommenntti:
"Professorit ovat todella ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan opiskelijoita. Eri opiskelutasot auttavat meitä oppimaan espanjaa nopeasti. Kurssin aikana meillä on myös mahdollisuus matkustaa muihin kaupunkeihin ja osallistua retkille ja luokan ulkopuolella järjestettäviin aktiviteetteihin yhdessä monista maista kotoisin olevien opiskelijoiden kanssa."

Kanada, 21 vuotta, opiskelija

Yuan Xu

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Olen opiskellut Escuela Internacionalissa kaksi kuukautta. Puhuin aikaisemmin vain vähän espanjaa, sillä se on hyvin vaikeaa meille aasialaisille. Escuela Internacionalin oppitunneilla on paljon erilaisia aktiviteetteja, ja kielitaitoa harjoittavien pelien kautta kielitaitoni on kehittynyt huomattavasti, joten puhun espanjaa nyt paljon paremmin. Professorit ovat hyvin ystävällisiä ja heidän oppitunneillaan on kiva olla. Pidän myös siitä, että olemme luokkatovereiden ja professoreiden kanssa kuin yhtä perhettä. Minä todella pidän Espanjasta ja Escuela Internacionalista!"

Kiina

 

Sandra Meier

Opiskelija MalagassaKommentti:
"Halusin kielikurssille Espanjaan ja valitsin opiskelupaikakseni Escuela Internacionalin, jossa opiskelu oli minulle loistava kokemus. Pidän professoreista todella paljon. Opiskelu Madridin alueella oli upeaa, sillä ihmiset puhuvat todella selkeästi ja heitä on helppo ymmärtää. Ennen E.I:tä opiskelin 6 kuukautta yliopistolla, mutta se oli todella vaikeaa. Escuela Internacionalissa kielitaitoni kehittyi todella nopeasti. Asuin mukavassa perheessä, ja kahden kuukauden aikana opin paljon enemmän kuin aikaisemmin opiskellessani Saksassa. Kielitaitoni on nyt todella hyvä ja mikä tärkeintä, olen nyt paljon itsevarmempi puhuessani espanjaa."

Saksa, 18 vuotta, opiskelija

Kumiko Miyatani

Opiskelija AlcalassaKommentti:
"Escuela Internacionalissa opettajat valmistautuvat tunneille todella hyvin voidakseen opettaa meitä hauskalla ja käytännönläheisellä tavalla. He tuovat tunneille erilaisia pelejä, jotka tukevat oppimista. Opettajat puhuvat selkeästi ja opettavat käyttäen yksinkertaisia ilmauksia, mikä antaa opiskelijoille tarvittavaa itsevarmuutta. Siksi Espanjan kielen taitosi kehittyy joka päivä!! Koska koulussa on opiskelijoita monista maista, keskustelemme monista eri aiheista, mikä luonnollisesti avartaa maailmankuvaa. Opiskelu Escuela Internacionalissa on ollut minulle loistava kokemus."

Japani, 20 vuotta,
opiskelija

 


Espanjalainen kulttuuri
Don Quixote
Espanjalainen kirjallisuus
Espanjan provinssit ja kaupungit
Espanjalaiset juhlat
Tyypillistä Espanjaa
Ansioituneita espanjalaisia
Espanjalainen keittiö
Salamancan Plaza Mayor
Hyödyllinen opas...
Espanjan kurssit
Espanja
Malaga
Costa Rica
Meksiko